Amsterdam Law Clinics

Amsterdam Law Clinics

Steun pro-bono werk en draag bij aan unieke onderwijservaring voor studenten

In de Amsterdam Law Clinics werken rechtenstudenten tijdens hun master aan rechtszaken en juridische projecten van algemeen belang. Doordat studenten in de clinics werken voor échte cliënten en échte zaken die het algemeen belang dienen, dragen studenten met hun theoretische kennis bij aan maatschappelijke veranderingen. Deelname aan de Amsterdam Law Clinics biedt studenten een unieke en zeer waardevolle leerervaring, waarbij ze echt verschil kunnen maken.

Naast het werken aan zaken, volgen de studenten ook een seminar dat speciaal ontwikkeld is voor de Amsterdam Law Clinics. Hierbij wordt er aandacht besteed aan reflectie, beroepsethiek, leren ze met een kritische blik kijken naar het recht en werken ze aan professionele vaardigheden.

U kunt bijdragen aan de Amsterdam Law Clinics. Dankzij uw donaties kunnen we ervoor zorgen dat er meer studenten kunnen deelnemen aan het Clinic-onderwijs. Ook kunnen hierdoor meer maatschappelijke organisaties een beroep doen op de Amsterdam Law Clinics voor dringende juridische hulp.

Amsterdam Law Clinics - University of Amsterdam (uva.nl)

Note: The chosen amount is automatically debited from your account every year. Note: The chosen amount is automatically debited from your account every month.


Our Terms and Conditions & Privacy Statement apply to our services.

You will pay €0 in total.

Your privacy is guaranteed. Read more